2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSKusti Nõlvak ja Mart Tiisaar jõudsid MK-sarjas poodiumile

Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar jõudsid MK-sarjas poodiumile

Gerardo´s Toys rannavollepaar Kusti Nõlvak – Mart Tiisaar jõudsid esmakordselt maailmakarikavõistlustel poodiumile. Malaisias Langkawis toimunud etapil teenisid nad kolmanda koha. Mart Tiisaar on pärit Raikküla vallast Tamme külast.

Ajalooline poodiumikoht tuli 21:17, 21:17 eduga Serbia paari Djordje Klasnic – Lazar Kolaric üle. Pronksikohtumine vältas 35 minutit. “Pronksimatšis hoidsime enda side-outi väga hästi ja käristasime bloki-kaitsega vahe sisse. Kuigi siin kuumas oli vahepeal ikka päris raske väljakul olla, teadsime, et teistel on ju sama raske. Kokkuvõttes ikka vägev turniir, oleme maru rahul kõigega ja on hea näha ka edasiminekut meie mängus,” võttis eduka Malaisia nädalavahetuse kokku Kusti Nõlvak.
Kokku pidasid Nõlvak ja Tiisaar Malaisias neli matši, millest võideti kolm.

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 19. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare