3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
RSSelveri suurjooks avab tänavu Linnajooksude sarja

Selveri suurjooks avab tänavu Linnajooksude sarja

Rapla Selveri suurjooks toimub tänavu viiendat korda. Võrreldes varasemate aastatega on kõige suurem muudatus võistluse aeg. Tavapäraselt on Selveri suurjooks aset leidnud juuni alguses, tänavu on see emadepäeval ehk     14. mail. Seega juhatab Selveri suurjooks sisse ka Linnajooksude sarja, mis varem on alguse saanud Tartus.

Igal aastal on Selveri suurjooksu korraldajad seadnud eesmärgi, kui palju osalejaid loodavad nad rajal näha. Eelmisel aastal oli jooksjaid rohkem kui 1500. Jooksu peakorraldaja Donatas Narmont ütles, et tänavu loodetakse tõsta see number 2000 peale.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare