-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSSoodla mälestusvõistluste kaksikvõit läks Maardusse

Soodla mälestusvõistluste kaksikvõit läks Maardusse

Möödunud pühapäeval, 23. aprillil toimusid Alu spordihoones 28. korda Ennu Soodla mälestusvõistlused lauatennises. Tegemist oli viimaste aastate kõige kõrgema tasemega võistlusega, millest meeste arvestuses võttis osa 38 ning naistest üheksa mängijat.

Meeste konkurentsis saavutas esikoha Eesti reitingu edetabeli kolmas mängija Aleksei Nikonorov. Teise koha sai Anatoli Lans. Mõlemad mehed on Maardu lauatenniseklubi esindajad. Kolmanda koha sai Dmitri Rakel Keilast. Edasi tulid Andres Puusepp, Imre Korsen ja Kalju Kalda.
Naiste konkurentsis saavutas esikoha Elle Õun, kellele järgnesid Marika Kotka, Kaie Nurmsalu, Erika Šefer-Müller, Ene Laur ja Käthlin Vahtel.
Autasustamisel olid kohal Ennu Soodla tütar Janne ja vanem õde Elle-Mare Bachmann. Ennu Soodla mälestusvõistluste näol oli tegemist lauatennise hooaja viimase võistlusega Raplamaal, seetõttu autasustati pärast võistluspäeva ka lauatennise seeriavõistluse paremaid.

Siim Jõgis / foto: erakogu

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare