11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSOmavalitsused on nõus, et ühistransporti hakkab korraldama Harju Ühistranspordikeskus

Omavalitsused on nõus, et ühistransporti hakkab korraldama Harju Ühistranspordikeskus

Maanteeameti ühistranspordiosakonna juhataja Kirke Williamson ja osakonna juhtiv ekspert Mika Männik kohtusid taas Raplamaa Omavalitsuste Liidu liikmetega, et arutada ühistranspordiga seotud ümberkorraldusi, mis seisavad ees lähiaastatel.
Võimalike variantidena pakuti omavalitsustele välja asutada ise oma ühistranspordikeskus, liituda juba olemasolevaga või üldse mitte midagi teha ning oodata, kuni maavalitsused tegevuse lõpetavad ning maanteeamet juhtimise üle võtab.

Stina Andok
Loe pikemalt 3. mai Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused