24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kaitseliitlased harjutasid koostööd võitluses luure-diversioonigrupiga

Kaitseliidu Rapla malev viis 5.-6. mail politsei- ja piirivalveameti ning lennubaasiga läbi koostöö õppuse. Harjutuse stsenaariumi järgi heideti õhuväe lennukilt langevarjudega vaenlase luure-diversioonigrupp reede õhtul Rapla ja Varbola vahelisele alale, lisaks täiendav laskemoona-varustuse last.

Pärast maandumist alustas diversioonigrupp (Rapla maleva luureüksus) reede öösel vastu laupäeva infiltreerumist operatsioonialale, eesmärgiga rünnata või kahjustada Rapla maleva jalaväeüksuse logistika kolonni.

Kaitseliidu Rapla Malev / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 17. mai Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised