-4.4 C
Rapla
Reede, 3 dets. 2021

Kaitseliitlased harjutasid koostööd võitluses luure-diversioonigrupiga

Kaitseliidu Rapla malev viis 5.-6. mail politsei- ja piirivalveameti ning lennubaasiga läbi koostöö õppuse. Harjutuse stsenaariumi järgi heideti õhuväe lennukilt langevarjudega vaenlase luure-diversioonigrupp reede õhtul Rapla ja Varbola vahelisele alale, lisaks täiendav laskemoona-varustuse last.

Pärast maandumist alustas diversioonigrupp (Rapla maleva luureüksus) reede öösel vastu laupäeva infiltreerumist operatsioonialale, eesmärgiga rünnata või kahjustada Rapla maleva jalaväeüksuse logistika kolonni.

Kaitseliidu Rapla Malev / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 17. mai Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised