spot_img
-6.2 C
Rapla
Neljapäev, 30 märts 2023
RSMaadluse tulevikulootused võistlesid Valtu spordimajas

Maadluse tulevikulootused võistlesid Valtu spordimajas

Eesti noorte maadlejate paremik kogunes laupäeval, 13. mail Valtu spordimajas, kus toimus 29. korda võistlus Kehtna Liud.

Tegemist on traditsioonilise ja hinnatud võistlusega, millest igal aastal võtavad osa Eesti paremad maadlusklubid. Kehtna Liud on hooaega lõpetav tugev võistlus ning seega saavad noored maadlejad veel viimast korda enne suve oma eakaaslastega matil kokku.
Tänavu võttis Kehtna Liuast osa rekordarv noori maadlejaid. Varem on osalejate arv jäänud 130 juurde, aga tänavu oli neid 173. Kõige nooremad maadlejad olid alles viieaastased lasteaiapoisid ning kõige vanemad täiskasvanud kaalukategoorias 130 kilogrammi. Kokku jagati välja 25 medalikomplekti.
Võistlust korraldas Kehtna maadlusklubi Hammerlock eesotsas treener Leon Reitsakuga.

Siim Jõgis / foto Siim Solman
Loe pikemalt 17. mai Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused