23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSRaplamaa avatud noortekeskused said üle 11 000 euro projektiraha

Raplamaa avatud noortekeskused said üle 11 000 euro projektiraha

Eesti Noorsootöö Keskuse (ENTK) korraldatud avatud noortekeskuste projektikonkursil eraldati tänavu 11 015,19 eurot kaheksale Raplamaa noortekeskuse projektile.

Projektikonkursi eesmärk on arendada avatud noorsootööd ning toetada kohaliku tasandi noorsootöö kättesaadavust. Projektikonkursiga toetatakse noorsootöö teenuse osutamisele suunatud tegevusi ja vajalike korduvkasutatavate vahendite ning seadmete soetamist ja/ või taastamist, millel on seos riikliku arengukavaga. Kogu Eestis esitati projektikonkursile 222 projekti. Maakondlike hindamiskomisjonide ettepanekute alusel eraldatakse selle aasta konkursiga toetust 178 projektile kogusummas 236 197 eurot.

Stina Andok
Loe pikemalt 17. mai Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare