12.7 C
Rapla
Teisipäev, 5 juuli 2022
spot_imgspot_img

RÜG-i õpilane võitis konkursi „Minu Eestile“ peapreemia

5. mail autasustas Eesti Emakeeleõpetajate Selts sõnaloominguvõistluse „Minu Eestile“ paremaid autoreid. Peapreemia võitis Rapla ühisgümnaasiumi neljanda klassi õpilane.

Omaloomingu konkursil võistlesid 1.-12. klassi õpilased kogu Eestist. Esikoha saavutanud 4.a klassi õpilane Joonatan Ringmäe võttis osa mälestustekstiga „Koolilapse elust enne ja nüüd“. Poisi juhendaja ja RÜG-i eesti keele õpetaja Tiia Kessel rääkis, et sõnaloominguvõistluse algul pakkus ta õpilastele välja idee rääkida vanemate ja vanavanematega sellest, mis on Eestis hästi, mis võiks olla teisti ning mida kodumaale soovitakse. Tekkinud mõtted palus ta koondada paberile. Sarnaselt valmis ka Joonatani võidutöö, milles ta võrdles vanavanemate mälestustele tuginedes nende kooliaega enda omaga.

Mariliis Vest / foto: erakogu
Loe pikemalt 17. mai Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised