24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: Raplamaa JK sammub Teises liigas võidult võidule

Raplamaa JK on viimastes liigamängudes saanud sisse hea hoo. Hooaja alguses järjest kaotusi tunnistanud meeskond on nüüd võitnud neli kohtumist järjest. Viimati alistati kolmapäeva, 14. juuni õhtul Rapla Ühisgümnaasiumi staadionil Viimsi JK II tulemusega 2:1. Võit tõstis Raplamaa JK Teise liiga lõuna-läänetsooni tabelis 16 punktiga kaheksandale kohale.

Kolmapäevase mängu skoori avas Raplamaa JK kapten Alo Bärengrub, kes suunas 7. minutil peaga väravasse nurgalöögist tulnud palli. Kodumeeskonnal avanes seejärel võimalusi skoori kasvatamiseks, kuid pall väravasse ei jõudnud. Selle asemel tõstsid tempot hoopis külalised ning viigiväravani jõudsid nad 31. minutil. Värava autor oli igapäevaselt näitleja ja lavastajana töötav Jaak Prints. Puhkepausile mindigi 1:1 viigiseisul. Teine poolaeg algas Raplamaa JK jaoks ideaalselt. Mängitud oli mõnikümmend sekundit kui vastaste poolelt lõi omavärava Mooses Leinštrep. Äärelt tuli värava alla sööt, millele Leinštrep õnnetult jala vahele sai. Rohkem väravaid mängus ei löödud ning nii sai Raplamaa Jk tabelisse viienda võidu tulemusega 2:1.

Kohtumine toimus ligilähedaselt ideaalsetes tingimustes. Loojuv päike näitas väljakule mahedat valgust ning staadionil valitses tuulevaikus. Eesti jalgpalli liidu andmetel oli mängul 46 pealtvaatajat.

Raplamaa JK alustas mängu koosseisus Jesper Puusepp, Alo Bärengrub, Ken Krister Maalinn, Tenno Samuel, Priit Põldmaa, Ravel Toome, Raigo Noode, Oliver Andres, Hendrik Väli, Kaupo Kantsik ja Kristjan Nõulik. Vahetusest sekkusid kohtumise jooksul Siim-Sten Palm, Janar Soomre ja Karl Tamme.

Siim Jõgis / Fotod: Siim Solman

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised