23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
RSMaakonda tuli kaks „EestiMAA Heaks“ teenetemärki

Maakonda tuli kaks „EestiMAA Heaks“ teenetemärki

Reedel andis maaeluminister Tarmo Tamm kahekümne ühele silmapaistvale põllumehele ja maaelu edendajale üle aumärgi „EestiMAA Heaks“. Raplamaalt said tunnustuse maavanem Tõnis Blank ning kartulikasvataja Kalle Hamburg.

16. juunil toimus Viljandis Ugala teatris Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja põllumeeste suurkogu, millest võtsid osa põllumehed, toidutootjad ja maaettevõtjad kogu Eestist. Päevakava üheks osaks oli tunnustamine, kui maaeluminister Tarmo Tamm andis Eesti silmapaistvatele põllumeestele ja maaelu edendajatele Eesti Põllumeeste Keskliidu kõrgeima autasu „EestiMAA Heaks

Mariliis Vest / foto: EPKL
Loe pikemalt 21. juuni Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare