12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
RSRapla Võidujooksu võitsid Kaia Lepik ja Argo Jõesoo

Rapla Võidujooksu võitsid Kaia Lepik ja Argo Jõesoo

Rapla Võidujooks toimus tänavu juba 29. korda. Start anti 23. juuni lõuna ajal Rapla ühisgümnaasiumi staadionil.

Samal ajal, kui suur osa eestlastest valmistus süütama jaanilõket, võtsid 78 jooksusõpra ette 5,8-kilomeetrise võistlusdistantsi. Rapla Võidujooks kulges enam-vähem samal distantsil, mis Rapla ühisgümnaasiumi suurjooks. Rap­la Võidujooksul teenisid tänavu esikoha Argo Jõesoo (Läänemaa kergejõustiku klubi) ja Kaia Lepik (Täppsportlased). Jõesoo võiduaeg oli 17 minutit 32,53 sekundit. Lepik jõudis finišisse ajaga 20.40,57, mis tähistab naiste arvestuses uut raja rekordit. 2016. aastal võitis jooksu naiste arvestuses Olga Andrejeva tulemusega 20.41,62, mis märkis eelmist raja rekordit.

Siim Jõgis / foto: erakogu
Loe pikemalt 28. juuni Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare