2.2 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSKuuendatel Alar Akkatuse mälestusvõistlustel osales kümme võistkonda

Kuuendatel Alar Akkatuse mälestusvõistlustel osales kümme võistkonda

Reedel kogunesid tuletõrjespordihuvilised Kaiu valda Vahastu külla, sealse pritsumaja juurde, et osa saada kuuendatest Alar Akkatuse mälestusvõistlustest tuletõrjespordis.

Järjestikku kuuendat aastat toimunud üritust sel korral ilm kahjuks ei soosinud. Siiski oli vihmale vaatamata kohale tulnud kümme tublit võistkonda, kes olid valmis iga ilmaga omavahel mõõtu võtma. Kahe esindusega olid väljas kaugelt tulnud Laukna inimesed. Ka pealtvaatajad ei lasknud end taevaveest häirida ning elasid võistlejatele hoogsalt kaasa.
Jõukatsumise õhtu sai traditsioonilise alguse, kui Vahastu vabatahtliku päästekomando pealik Raivo Murumägi pritsumaja ette üles rivistatud võistlejaid ja külalisi kohaloleku puhul tervitas ja tänas.  Janek ja Madis Akkatus heiskasid lipu, mille järel mälestati vaikuseminutiga kõiki neid, kes sel päeval kohalolnute kõrval enam olla ei saa.
Võistlustele andsid stardipaugu noored, kes võtsid mõõtu MP800 klassis. Kuueliikmelised võistkonnad koosnesid segamini poistest ja tüdrukutest. Omavahel võistlesid Vahastu, Lokuta ja Laukna võistkond. Esikoha võitlesid välja Laukna noored ajaga 41,16, teise koha saavutas Vahastu tulemusega 43,00 ning kolmanda koha Lokuta ajaga 1.23,64.

Mariliis Vest / foto: Eda-Mai Tammiste
Loe pikemalt 5. juuli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused