spot_img
3.8 C
Rapla
Pühapäev, 26 märts 2023
RSTohisool alustas XVII keraamikasümpoosion

Tohisool alustas XVII keraamikasümpoosion

Kohila on end vähemalt paariks nädalaks keraamikapealinnaks kuulutanud. Nimelt algas möödunud neljapäeval XVII Kohila sümpoosion.

Juuli keskpaigani avaneb maailma eri paigust kokku tulnud kunstnikel võimalus tegeleda oma loominguga Tohisoo mõisa ruumides. Tegemist on rahvusvahelise puupõletus-keraamika suursündmusega, mis juhib tähelepanu puupõletuse eripärale ja väärtustele, soodustades loomingulist ja kultuurilist vahetust ning koostööd.
Eelneva 16 aasta jooksul on sümpoosionist osa võtnud 169 kunstnikku 27 riigist. Tänavu lisandub sellele nimekirjale veel üheksa nime. Eelmisel aastal võttis sümpoosionist osa 13 kunstnikku. Osalejate arv on aastast aastasse varieerunud.

Katri Reinsalu / arhiivifoto
Loe pikemalt 5. juuli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused