spot_img
2.2 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSJuulis alustatakse Sutlema-Hageri-Kohila kergtee ehitusega

Juulis alustatakse Sutlema-Hageri-Kohila kergtee ehitusega

Juulikuu jooksul tehakse Kohilas algust Sutlema-Hageri-Kohila kergliiklustee ehitusega. Tööde tähtaeg jääb järgmise aasta sügisesse.

Ligi 7,5-kilomeetrine kergtee saab alguse Kohila alevi esindusväljakult ning liigub vallamaja eest edasi Sutlema ja Hageri poole. Alevisse jääv osa kaetakse kividega ning edasine asfaldiga.  Valgustust tee täies ulatuses ei tule ehk umbes kolmekilomeetrine lõik, mille ääres ei ole elamuid, jääb tänavavalgustuseta. Sinna paigaldatake aga reservtoru, mis loob tulevikus võimaluse valgustuse paigaldamiseks. Kui kõik sujub plaanipäraselt, saab järgmise aasta sügisest Sutlema-Hageri-Kohila kergteel turvaliselt liigelda, rääkis vallavanem Heiki Hepner.

Mariliis Vest / foto: Ulvi Blande
Loe pikemalt 5. juuli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused