11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Juulis alustatakse Sutlema-Hageri-Kohila kergtee ehitusega

Juulikuu jooksul tehakse Kohilas algust Sutlema-Hageri-Kohila kergliiklustee ehitusega. Tööde tähtaeg jääb järgmise aasta sügisesse.

Ligi 7,5-kilomeetrine kergtee saab alguse Kohila alevi esindusväljakult ning liigub vallamaja eest edasi Sutlema ja Hageri poole. Alevisse jääv osa kaetakse kividega ning edasine asfaldiga.  Valgustust tee täies ulatuses ei tule ehk umbes kolmekilomeetrine lõik, mille ääres ei ole elamuid, jääb tänavavalgustuseta. Sinna paigaldatake aga reservtoru, mis loob tulevikus võimaluse valgustuse paigaldamiseks. Kui kõik sujub plaanipäraselt, saab järgmise aasta sügisest Sutlema-Hageri-Kohila kergteel turvaliselt liigelda, rääkis vallavanem Heiki Hepner.

Mariliis Vest / foto: Ulvi Blande
Loe pikemalt 5. juuli Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised