21.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kehtnasse hakatakse laululava ehitama

Juuni lõpul väljastas vald Kehtna Kultuuriseltsile ehitusloa laululava püstitamiseks. Hetkeseisuga on ehitushange avalikustatud ning oodatakse töötegijat.

Laululava planeeritakse Kehtna mõisaparki, kunagise mõisa aida ja praeguse kutsehariduskeskuse peahoone vahelisele platsile, kus juba paar aastat on toimunud kohalikud jaanituled. Kehtna Kultuuriseltsi liige ning lava ehituse asjaajaja Anne Ummalas rääkis, et 1990-ndate teisel poolel, kui põles vana laululava, jäi Kehtna rahvas ilma kohast, kus korraldada välisündmusi. Kui vald 2007. aastal hakkas aga mõisapargi rekonstrueerimist planeerima, mõeldi ka laululava peale ning Raili Uustalu loodud plaanis oligi koht sellele olemas. „Parki on selle plaani järgi aasta-aastalt järjest korrastatud ja nüüd oleme kultuuriseltsiga jõudnud laululava ehituseni. Kehtna laululava on mitme asutuse koostöö,“ rääkis Ummalas.

Mariliis Vest
Loe pikemalt 5. juuli Raplamaa Sõnumitest

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised