24.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Kohila sümpoosion jõuab lõpule juba laupäeval

Praegu on Tohisool käimas Kohila XVII keraamikasümpoosion. Üheksa kunstnikku eri riikidest kasutavad puupõletustehnikat oma loomingu ellu äratamiseks. Ahjud pakiti juba reedel töid täis ning tavalisest pikem põletustsükkel kestis esmaspäeva hilisõhtuni.
Korraldajate poolt välja hõigatud kuupäevadesse tuli aga paraku aps sisse. Sümpoosioni lõpetamine leiab aset juba sellel laupäeval, 15. juulil. Kunstnike tööde näitust saab külastada kuni pühapäevani. Täna avaneb aga suurepärane võimalus kunstnikega lähemat tutvust teha, sest kell 14 on avalik ingliskeelne vestlusring, kus iga kunstnik teeb personaalse ettekande. Ühiselt arutatakse aga keraamika ja puupõletuskeraamika olulisuse üle tänapäeva kultuuri kontekstis.

Katri Reinsalu / foto: Juulija Kuum

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised