-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSMaakonna kaunimad kodud on selgunud

Maakonna kaunimad kodud on selgunud

Riikliku konkursi „Eesti kaunis kodu 2017“ maakondliku vooru tulemusena selgusid kolm Rapla maakonna kaunimat kodu, kes pälvivad presidendilt tunnustuse.

Igal aastal esitavad kõik maakonnad ja neli suuremat linna juuni alguseks kolm oma maakonna paremat kauni kodu konkursi kandidaati, keda president traditsiooni kohaselt tunnustab Eesti taasiseseisvumise aastapäeva paiku. Kaunite kodude hindamisel jälgitakse kodus loodud terviklikku ruumimõju, heakorda, haljastust ja väikevorme.
Eelmisel reedel, 7. juulil tunnustas maavanem Tõnis Blank kõiki tänavuste kaunite kodude omanikke ning kuulutas välja võitjad. Sel aastal esindavad maakonda Ülle ja Tanel Laguse kodu Rapla vallast, Margus Veinbergi ja Chris Eljase maakodu Juuru vallast ning Kaire Tähe ja Taavi Meistri Opi talu Kehtna vallast.
Konkursi võitjaid ning nende hulgas ka Rapla maakonna kolme kaunima kodu omanikke tunnustatakse Eesti Vabariigi presidendi vastuvõtul augustikuus. Kõigi võitjate kaunitest kodudest antakse välja pildialbum „Kaunis kodu 2017”.
Raplamaa Sõnumite esindusel õnnestus ühendust saada Rapla maakonna kõigi kauni kodu üheteistkümne kandidaadiga ning külastada neist kümmet. Nii nagu igal aastal, oli ka sel korral igal kodul rääkida oma eriline lugu.

Stina Andok / Foto: Juulija Kuum
Loe pikemalt 12. juuli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare