4.4 C
Rapla
Esmaspäev, 15 apr. 2024
RSSander Luisk püstitas isikliku rekordi ja sai kolmanda koha

Sander Luisk püstitas isikliku rekordi ja sai kolmanda koha

Motoringraja teine etapp toimus auto24ringil 7.-8. juulil. Olid igati põnevad ja emotsionaalsed paar päeva.

Reedesel treeningpäeval sõitis Keava poiss Sander Luisk kõige kiiremini, lõpetades esimesena ajaga 1.15,92 Hannes Soomeri ees. Selline tulemus andis kindluse ja hea tunde alustada laupäeval uut võistluspäeva. Superbike klassi kvalifikatsioonis saavutas Sander stardiks tubli kolmanda koha, esikolmik mahtus kõigest 0,3 sekundi sisse. Võistluspäeval oli kavas kaks võistlust.
Esimeses võidusõidus tõusis Sander korraks ka teisele kohale, kuid suurte kogemustega võidusõitjad Ville Valtonen (Soome) ja Hannes Soomer (Eesti) võtsid ikka oma. Kusjuures mõlemad sõitjad osalevad Euroopa meistrivõistlustel. Sander näitas võidusõidus stabiilseid aegu. Tuli ka aeg 1.15,2, mis oli jällegi isikliku rajarekordi parandus. Esimene võidusõit lõppes Sandrile tubli kolmanda kohaga.

Raplamaa Sõnumid / Foto: erakogu
Loe pikemalt 19. juuli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare