2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSFOTOD: Selgusid maakonna meistrid tennise paarismängus

FOTOD: Selgusid maakonna meistrid tennise paarismängus

Pühapäeval, 16. juulil jõudsid Jõe tänava tenniseväljakutel lõpule tänavused Rapla maakonna meistrivõistlused tennises. Viimasena selgitati meistrid meeste ja naiste paarismängus. Meeste arvestuses krooniti meistriteks Villu Teets/Marko Kasepõld ja naistest Pirjo Tambla/Mai Kalda.

Turniir sai alguse reede, 14. juuli õhtupoolikul ning kestis kolm päeva. Meistrid selgusid pühapäeva, 16. juuli pärastlõunal. Turniirist võttis osa üheksa meespaari ning viis naispaari. Meeste konkurentsis jaotati paarid kahte alagruppi, millest ühes oli neli ja teises viis paari. Turniirisüsteem nägi ette, et mõlema alagrupi võitjad pääsevad poolfinaali. Alagruppides teise ja kolmanda koha saanud paarid mängisid omavahel läbi, et selgitada ülejäänud poolfinalistid.
Meistrivõistluste korraldaja Donatas Narmont ütles, et tase oli sel aastal erakordselt kõrge ning võrdne.

Siim Jõgis  / Foto: Siim Solman
Loe pikemalt 19. juuli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare