2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSTreenerite roll on muutunud ning muutub veelgi

Treenerite roll on muutunud ning muutub veelgi

Euroopa Liidu eesistumise ajaks on Eesti ühe prioriteetse teemana esile tõstnud treenerite rolli ühiskonnas. Sel teemal käisid eelmise nädala lõpus Tallinnas arutlemas Euroopa Liidu poliitikakujundajad ja spordiorganisatsioonide esindajad. Neljapäevast reedeni toimus konverents “Treenerite roll ühiskonnas. Lisades väärtust inimeste ellu”.

Konverentsil ülesastunud esinejate nimekiri oli küllaltki esinduslik. Teiste seas pidasid ettekande näiteks endine korvpallur ja Leeds Becketti ülikooli õppejõud Sergio Lara-Bercial ja Inglismaa jalgpallikoondise endine peatreener Roy Hodgson. Kohalikest Eesti sporditegelastest tegid ingliskeelse ettekande Jüri Tamm, Kristjan Port ja Raul Rebane. Juba konverentsi alguses tõdesid osalejad, et treeneri roll on viimastel aastakümnetel muutunud ning muutub tulevikus veelgi. Arutati, mida saavad teha Euroopa Liidu liikmesriigid, et aidata treeneritel oma muutuvat rolli ja ühiskonna ootusi neile paremini täita.

Siim Jõgis / Foto: Kultuuriministeerium/Kadri Purje
Loe pikemalt 19. juuli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare