8.8 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
RSRapla Konsum tähistab 15. sünnipäeva

Rapla Konsum tähistab 15. sünnipäeva

Järgmisel nädalal tähistab Rapla kesklinnas asuv Konsum uhket sünnipäeva. Esmaspäeval saab 15 aastat hetkest, kui ametlikult uksed avati. Tähistatakse seda terve nädala jooksul erinevate tarbijamängudega, kuid põhirõhk jääb siiski nädala esimesele päevale.

Rapla Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Väino Sassi ütleb, et sel päeval on meelelahutusliku poole eest toeks TRE Raadio, lapsed saavad jäätist, lepingupartnerid teevad klientidele suunatud tegevusi ja loomulikult ei puudu ka sünnipäevatort. „Nagu ikka sünnipäev,“ ütleb ta.
Sassi meenutab, et 2000. aastal andis linnavalitsus välja lähteülesande, millest tulenevalt tarbijate ühistu selle krundi kasutusele võttis. Kaks aastat hiljem oli pood püsti.
Aasta enne Konsumit avati Säästumarket. Viis aastat pärast Konsumit ehitati Maxima, veel viis aastat hiljem avati Rappeli keskus koos Selveriga. Konkurents on Raplas kahtlemata tihe olnud. Mis on siis Konsumi pika eluea saladus?
„Meie oleme traditsioonilises kauplemiskohas keset Raplat. See on aidanud hakkama saada,“ arvab Sassi. Ta tunnistab, et konkurents on tõesti tihe olnud, kuid usub, et võit seisneb veel milleski. Nimelt inimestes, kes Konsumit kõik need aastad vedanud on. Poe juhataja Eve Kaljulaid on poodi juhtinud esimest päevast alates. Sassi ütleb, et ta on kompetentne ning oskab inimeste juhtimisega hästi toime tulla. Sassi lisab, et kaubanduses juba on kord nii, et igaüks võib kauba riiulile laduda ning hinna juurde lisada. Töötajad on need, kes teevad ühest kauplusest õige kaupluse.

Katri Reinsalu / Foto: Juulija Kuum
Loe pikemalt 19. juuli Raplamaa Sõnumitest

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused