spot_img
-0.1 C
Rapla
Kolmapäev, 1 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSArmastusest tulvil The Ilves Sisters Märjamaal

Armastusest tulvil The Ilves Sisters Märjamaal

  1. juulil esines oma suvise kontserdikavaga „Cherbourgi vihmavarjud“ Märjamaa laululaval The Ilves Sisters. Kontserdi kandvaks mõtteks oli armastus ja üldse tunded. Repertuaari kuulusid lood, mis pärinevad õdede lemmikfilmidest ja muusikalidest.

Õed Liidia, Silvia, Aleksandra, Damaris ja Gloria fännavad vanu armastusfilme, kus on ilusad laulud. Selle kohta sõnas Silvia, et nende muusikamaitse on vanamoodne, nende filmimaitse on vanamoodne, aga hea, et nad ise vanamoodsad välja ei näe.
Kontserdi avalugu „The Sound Of Music“ pärineb filmist „Helisev muusika“, mis oli lapsepõlves õdede Ilveste lemmikfilm. Neid on ka võrreldud filmist tuntud von Trappide perekonnaga. Ka neid on väiksest peale muusika seltsis kasvatatud ja kui külalised tulid, pandi lapsed esinema. Toona ajas see mõne õdedest turtsuma, aga nüüd mängivad nad hea meelega laval koos.

Helerin Väronen / foto: Helerin Väronen

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused