2.8 C
Rapla
Esmaspäev, 27 sept. 2021

Raplamaa taludes on palju avastada

Eelmisel pühapäeval, 23. juulil oli juba kolmandat korda üle-eestiline avatud talude päev. Sel korral oli võimalik külastada kokku 280 talupidamist. Raplamaal avas oma väravad kolmteist talu.
Iga-aastasel avatud talude päeval avaneb ainulaadne võimalus külastada kodumaiseid talupidamisi ja põllumajandustootjaid, et piiluda sealsete inimeste ning nende tegemiste telgitagustesse, küsida küsimusi, võib-olla avastada enda jaoks midagi enneolematut ja niisama mõnusalt aega veeta.
Raplamaal oma väravad, uksed ja südamed avanud talud olid väga erinevad. Külastada sai nii tootmisettevõtteid, loomapidajaid, taimekasvatajaid kui ka väikeseid kodutalusid. Kolmeteistkümne meie maakonna talu hulgas oli mitu sellist, mida sai juba eelmisel aastal külastada ning mida külastaks meeleldi veel, kuid otsustasin sel korral ette võtta just need talud, mida varem näinud ei olnud.
Avatud talude päev kestis sel korral igal pool ametlikult hommikul kella kümnest õhtul kella viieni ning selle aja jooksul õnnestus läbi käia kokku seitse talupidamist maakonna eri kohtades. Isegi kui oskad talupidamisest üht-teist juba oodata, on iga talu oma nägu ja iga seal tegutsev inimene eriline. Olenemata sellest, et olen aastate jooksul väga mitmeid talusid külastanud, oli avastamist, põnevaid kohti, huvitavaid inimesi ja uusi kogemusi ka sel korral palju.

Pikemalt loe 26.07 Raplamaa Sõnumitest

Stina Andok / fotod: Stina Andok

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised