28.3 C
Rapla
Esmaspäev, 27 juuni 2022
spot_imgspot_imgspot_img

Jalkafesti esimesed võitjad selgunud

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Juba teist päeva kestab Rapla ühisgümnaasiumi staadionil täie hooga Raplamaa Jalkafest. Kolmapäeval, 2. augustil selgitati tuulistes ja vihmastes tingimustes võitjad U14 ja U13 vanuseklassi poiste turniiridel.
U14 ehk 2004. aastal sündinud poiste seas jättis esikoha koju Raplamaa JK, kes edestas teise koha saanud FC Flora II ning kolmandaks tulnud Nõmme Kalju FC K.M. esindust. U13 ehk 2005. aastal sündinud poiste seas võttis esikoha Harju JK. Teise koha said külalised Ukrainast, FC Snovsk ja kolmas oli Paide Linnameeskond.
Neljapäeval, 3. augustil toimusid mängud U12 vanuseklassis. Reedel jooksevad platsile kõige nooremad ehk U13 tüdrukud, U9 poisid ja U8 lapsed. Laupäev on täispikk mängupäev U11 poistele ja tüdrukutele ning U10 poistele. See kestab umbes kella seitsmeni õhtul. Nii reedel kui ka laupäeval saavad mängud Rapla ühisgümnaasiumi staadionil alguse kella üheksast hommikul.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised