12.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

Kabala kooli juures avati sõprusmänguga jalgpalliväljak

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Neljapäeval, 3. augustil avati Kabala lasteaed-põhikooli juures korraliku murukattega jalgpalliväljak. Eelmine väljak, mis asus sama koha peal, oli selgelt oma aja ära elanud, sest see ei olnud loodis ning muru oli ära tallatud.

Avamise puhul toimus väljakul jalgpalli sõprusmatš kohalike laste ja noorte vahel. Võistkondade väravavahid olid sealjuures Raplamaa spordiliidu peasekretär Rein Pajunurm ja võrkpallitreener Tarmo Rahuoja.

Tegemist ei ole küll täismõõtmetes väljakuga, aga see-eest on seal väga korralik murukate ja uued väravad. Raikküla vallavanema Anne Lehe sõnul on vald pidanud läbirääkimisi, et uuel väljakul saaks hakata regulaarselt läbi viima jalgpallitreeninguid. Uue murukatte kastmine toimub koostöös Päästeametiga.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised