spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSAVIS UTILITAS Rapla on sõlminud oodatud lepingu keskmängija Devonte Upsoniga.

AVIS UTILITAS Rapla on sõlminud oodatud lepingu keskmängija Devonte Upsoniga.

Kõrge lennuga ameeriklane tuleb Raplasse Helsingi Seagullsi meeskonnast, kellega tal õnnestus möödunud hooajal saavutada Soome kõrgliigas kolmas koht.

„Olen alati uskunud, et üks Devonte Upson peaks igal aastal meeskonnas olema. Mäletan hästi, mida pakkus rahvale Maurice Kemp kaks hooaega tagasi, mõned inimesed tulid saali vaid tema pärast. Olen kindel, et lisaks panusele meeskonna edusse toob tema mäng palju elevust pealtvaatajatele. Tegemist on ülimalt atleetliku korvpalluriga, kelle värbamisel oli suur osakaal väga positiivsel taustainfol eelmisest koduklubist Helsingist,“ andis uuele mängijale hinnangu klubi manager Jaak Karp.

Rapla uue keskmängija stiilinäited eelmisest hooajast:

https://www.youtube.com/watch?v=4vL_-m057sE

Avis Utilitas Rapla täiendas oma ridu ka väärtusliku lätlasega

Maris Ziedins, keda proovisime tulutult eelmisel hooajal alates oktoobrist kuni üleminekutähtaja lõpuni veebruaris Läti tippklubist endale saada, jõuab sel hooajal lõpuks ikkagi Raplasse. Lisaks Läti liigale Champions League-is osalenud Ventspilsis kuulus mängija pigem varumeeste hulka, kuid on AVIS UTILITASE korvi all kindlasti põhitegija staatuses.

„Täpselt selline mängija, keda vajasime eelmine hooaeg ja vajame ka nüüd. Hea käega 4, kes on ohtlik väljast, kuid kes on piisavalt tugev, et ka korvi all põhitsentrit asendada“, iseloomustas uut täiendust peatreener Aivar Kuusmaa.

Rapla KK / kujundus: Siim Solman

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused