13.3 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
RSRapla U14 kossupoisid said kodusel turniiril kolmanda koha

Rapla U14 kossupoisid said kodusel turniiril kolmanda koha

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman.

Eelmisel nädalavahetusel, 19.-20. augustil toimus Sadolini spordihoones rahvusvaheline noorte korvpalliturniir ESPAK CUP U14 vanuseklassile.
Algaval hooajal poiste U14 vanusegruppi peatreenerina juhendav Allar-Raul Antson kirjeldab nädalavahetust järgnevalt: “Tegemist oli alles teise võistlusturniiriga 2004. a sündinud poistele pärast viimati koos mängitud U12 võistlussarja ligi 18 kuud tagasi. Seega oli turniiri peamine eesmärk taastada ja saavutada mängijatevaheline hea sisekliima ning ülesanneteks harjutada ja rakendada nii varem õpitud kui ka uusi tehnilis-taktikalisi elemente.
Tulemuse aspektist saavutati turniiril viie võistkonna seas kolmas koht. Tasavägistes mängudes võeti vastu kaotused korvpalliklubilt Viimsi/Kesklinna ja Keila korvpallikoolilt. Võidurõõmu saadi tunda mängudes külla sõitnud Venemaa võistkonna Velikiye Luki ja Paide KK7 vastu. Hoolimata mängukäigust näitasid poisid üles siirast mängurõõmu ja visa võistlushinge. Samuti käituti eeskujulikult nii väljakul kui ka selle väliselt, mis on tublile spordimehele igati omane. Seega kiitus poistele eelkõige selle eest.”
Turniiril kuulusid võistkonna koosseisu Märten Laurimaa, Jordan Karp, Silver Loorents, Marcus Sadõhov, Kristofer-Alex Jeanty, Silvar Kristian, Karmo Kilk, Rasmus Estaal, Markus Pekkenen, Sander Visser, Kevin Kiili ja Hendrik Niklus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare