8.8 C
Rapla
Reede, 24 sept. 2021

Hagudi põhikoolis alustas esimest kooliaastat 11 õpilast

Mariliis Vest / foto: Aivar Arak

Ja ongi esimene september käes! Päev, mil paljud lapsed üle maakonna astusid oma esimese sammu pikal kooliteel. Rapla vallas Hagudi põhikoolis said päris esimese õpilaspileti üksteist koolijütsi.

Esimene koolipäev on alati üks vahva päev. Suvest puhanud noored ja vanad saavad taas kokku, õpetajate süled täidetakse lillekimpudega, lapsevanemad saadavad oma võsukesed koolipinki ning esimesse klassi astujad nihelevad oma toolidel põnevusest.

Hagudi põhikooli direktor Lea Vendik ütles, sära silmes, et uuele õppeaastale minnakse vastu heade mõtetega ning positiivses meeleolus. Koolis alustab tööd mitu uut õpetajat, keda õppeaasta avaaktusel tervitati ja tutvustati. Eriti positiivse uuendusena näeb direktor aga seda, et koolis alustab tööd kauaoodatud eripedagoog. Märkimata ei saa ka jätta õpilaste arvu kasv, sest pea igasse klassi tuli sel aastal juurde uusi õppureid. Kooliteed alustas Hagudis kokku 92 õpilast, nendest üksteist esimeses ning üheksa viimases klassis.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised