3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSLepingu sõlmimist Harju Ühistranspordi­- keskusega häirib ühe punkti sõnastus

Lepingu sõlmimist Harju Ühistranspordi­- keskusega häirib ühe punkti sõnastus

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Juba mõnda aega on selge, et pärast maavalitsuste sulgemist võtab Raplamaa ühistranspordikorralduse üle Harjumaa Ühistranspordikeskus. Praegu tegeleb selle teemaga Rapla maavalitsus.
Allkirju pole Harjumaa Ühistranspordikeskusega veel siiski paberile pandud, sest arutluse all on üks lepingupunkt, mille sõnastus takistab allkirjastamist. Rapla maavalitsuse ühistranspordi peaspetsialist Raivo Kont-Kontson ütles, et protsess praegu käib ja küsimus on ainult ühe lepingupunkti sõnastamises. Tema sõnul ei ole tegemist väga suure vastuoluga, aga mõningast muret see teisele osapoolele valmistab. Kont-Kontson ei soovinud täpsustada, milles see vastuolu seisneb, aga Raplamaa Sõnumitele teadaolevalt puudutab see Rapla bussijaama ümbruse korrashoidu.
Kont-Kontson ütles, et lepingu allkirjastamisega väga kiiret ei ole, kuna detsembri lõpuni kehtib praegune leping. Sama teema tuli arutlusele ka 31. augustil toimunud Raplamaa Omavalitsuste Liidu täiskogu istungil, kus Kont-Kontson esines. Ei tema ega ükski täiskogu liige selles suurt probleemi ei näinud, et leping praeguse seisuga sõlmimata on. Kont-Kontson sõnas, et maavalitsus on valmis allkirjad paberile panema niipea, kui Harjumaa Ühistranspordikeskus praeguse lepinguversiooni heaks kiidab.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare