-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
RSJärvakandi Ilvese laskurid näitasid Eesti noorte meistrivõistlustel head taset

Järvakandi Ilvese laskurid näitasid Eesti noorte meistrivõistlustel head taset

Raplamaa Sõnumid.

Laupäeval, 9. septembril toimusid Viljandimaal Puiatus Eesti noorte meistrivõistlused vibulaskmises, kus sportvibu juunioride klassis võitis kuldmedali Karl Kivilo.
Sportvibu juunioride klassis kordas Karl Kivilo oma isiklikku rekordit ning võitis kuldmedali, edestades teist kohta 144 punktiga. Juunioride naiste arvestuses saavutas Kadri Lilienthal 4. koha. Sportvibu kadettide neidude klassis näitas Triinu Lilienthal samuti head laskmist. Lastes oma isiklikust rekordist vaid 4 punkti vähem, saavutas ta teise koha.
Sportvibu noorte tüdrukute klassis olid tublid Mirtel Pops ja Tessa Cathlen Tammik, vastavalt 6. ja 7. koht. Sportvibu tidettide arvestuses lasi Gita Staub isikliku rekordi ning sel korral jäi kuldmedalist lahutama vaid 1 punkt. Tidettide poiste klassis saavutasid Marko Rutšs, kes parandas samuti oma tippmarki, ja Erki Ütsmüts vastavalt 10. ja 14. koha.
Oktoobri alguses toimuvad noorte maailmameistrivõistlused Rosarios Argentinas ja Eesti noortekoondise laskuritena on sinna Järvakandi Ilvese vibuklubist täitnud MM koondise normid Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal. Hoiame neile pöialt!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare