7.2 C
Rapla
Pühapäev, 25 sept. 2022
spot_imgspot_img

FOTOD: AVIS Utilitas Rapla mängis soomlastega 83:83 viiki

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

AVIS Utilitas Rapla esimene kodusaalis peetud hooajaeelne kontrollkohtumine lõppes viigiliselt. Teisipäeva, 19. septembri õhtul oli Rapla meeskonnal külas Tampere Pyrintö ning normaalaja lõpuks särasid tablool viiginumbrid 83:83. Kuna tegemist oli sõpruskohtumisega, siis lepiti kokku, et lisaaega mängima ei hakata ning kohtumine lõppeski viigiliselt.

See oli kohalikule Rapla publikule esimene võimalus näha AVIS Utilitas Rapla uusi mängijaid Sadolin spordihoones. Kõik neli uut meest jooksid platsile juba algkoosseisus. Nendeks olid Devonte Upson, Nolan Cressler, Maris Ziedins ja Gert Dorbek. Lisaks kuulus algkoosseisu eelmistest hooaegadest tuttav Sven Kaldre. Esimesel veerandajal näitas kodumeeskond head minekut ning see võideti 25:18. Eduseisu suudeti hoida ka suurema osa teisest veerandajast, kuid lõpuks jõudis Pyrintö järgi. Poolteist minutit enne esimese poolaja lõppu jõudsid soomlased 39:39 viigini. Esimese poolaja võitsid nad tulemusega 41:43. Kolmanda veerandaja lõpuks oli soomlaste eduseis kasvanud juba kümne punkti peale. Otsustavat neljandat veerandit alustati seisult 58:68. Tulised sündmused hakkasid pihta kui normaalaja lõpuni jäi seitse minutit. Gert Dorbek tabas esmalt kolmepunktiviske ning sellest sai alguse AVIS Utilitas Rapla tagasitulek. Viigini jõuti seisul 76:76 kui kolmepunktiviske tabas Gregor Ilves. Viimased kaks minutit kujunesid punkt-punktimänguks, kus väikest eduseisu sai enam hoida Rapla. Lõpuks lepiti viiki seisul 83:83. Huvitav nüanss mängu puhul oli see, et iga veerandaja lõpus pääses viimase sekundi viskele AVIS Utilitas Rapla ning iga kord läks vise mööda. Esimese ja teise veerandaja lõpus sooritas selle viske Gert Dorbek ning kolmanda veerandja ja mängu lõpus Nolan Cressler. Kahjuks need visked korvi ei kukkunud.

Alexela korvpalli meistriliiga avamäng toimub neljapäeval, 5. oktoobril Tallinnas Kalevi spordihallis BC Kalev/Cramo ja AVIS Utilitas Rapla vahel.

Vaata ka fotosid SIIT.

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised