6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKaks ettevõtet sõidavad Tamperesse metallimessile

Kaks ettevõtet sõidavad Tamperesse metallimessile

Siim Jõgis

Järgmisel nädalal toimub Soomes Tamperes Alihankinta mess, millest võtab osa kaks Raplamaa ettevõtet: Steel Express OÜ ja Raudveli OÜ.
Mess on suunatud metalli- ja plastmassitöödega tegelevatele ettevõtetele. Nagu soomekeelsest nimest võib aimata, on tegemist allhankemessiga. Rapla poolelt organiseerib minekut Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK).
Alihankinta mess saab alguse 26. septembril ning kestab kolm päeva. RAEK-i projektinõustaja Reelika Vaabel selgitas, et messist osavõtmiseks tuli initsiatiiv Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuselt (HEAK) ning see on esmakordne, kui kaks keskust sellisel viisil koostööd teevad. Lisaks Steel Express OÜ-le ja Raudveli OÜ-le sõidavad Raplamaalt messile ka kaks RAEK-i konsultanti.
12. septembril toimus osalevatele ettevõtetele messikoolitus, mis oli avatud ka laiemale ringkonnale. Seal esinesid ettekandega endine EAS-i esindaja Soomes Valdar Liive ja ettevõtja Jakob Saks. Vaabel selgitas, et mõlema Raplamaa ettevõtte jaoks on tegemist kontaktreisiga, kus loodetakse sõlmida uusi tutvusi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare