2.2 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSKuuldused Eastern Outbacki sulgemisest on ennatlikud

Kuuldused Eastern Outbacki sulgemisest on ennatlikud

Mariliis Vest / foto: Siim Solman.

Suve lõpul oli kuulda, nagu sulgeks Kehtnas tegutsev kohvik-restoran Eastern Outback uksed. Omanikud kinnitavad aga, et sellised jutud on väga ennatlikud.
Üks restorani omanikest Kenneth Koosma ütles, et alates oktoobrist hakatakse pakkuma restoranis lõunat ning nädalavahetusel võetakse vastu ka grupid. „Sealt vaatab siis edasi,“ lisas ta.
Teine omanik Pedro Pregel kinnitas samuti, et külajutud laialiminekust ei vasta tõele. Sellegipoolest selgitas ta, et edasi ei minda enam täies mahus ja igapäevaselt, nii nagu varem. „Aga inimesed võivad kõhud valmis panna, üks hetk saab süüa,“ ütles ta. Pregeli sõnul on juba praegu pikalt nädalavahetused restoranis broneeritud ning tegevusega jätkatakse, küll pisut väiksemalt.
Mehe sõnul kitsendatakse tegevust, sest üldine riigisüsteem ei soosi kohe kuidagi väikeettevõtlust. „Pigem paistab, et mikroettevõtet kannatab teha, kui tööl on ülivähe inimesi ja näiteks omanikud ise üksi teevad oma asja. Aga väikeettevõtlust teha on hetkel keeruline,“ selgitas Pregel. Ta peab selle all silmas asjaolu, et restoranis vajamineva tooraine hind on teinud tohutu hinnahüppe. „Mõtlesime, et pigem vaadata asja veidi rahulikuma künka otsast ja oodata, millal tulevad paremad ajad,“ rääkis Pregel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare