-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
RSRapla vald plaanib Karmani jalakäijate silla välja vahetada

Rapla vald plaanib Karmani jalakäijate silla välja vahetada

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Raplas Karmani parkla ja haigla vahele jääv jalakäijate sild on juba pikemat aega väga nigelas seisus olnud. Betoonplokid on läinud nihkesse ning seega on seal väga lihtne komistada. Seetõttu on uue silla projekteerimine olnud Rapla valla teehoiukavas sees juba 2014. aastast.
Siis oli projekteerimiseks ette nähtud 4000 eurot. Järgmises teehoiukavas, mis koostati 2016. aasta talvel käesolevaks aastaks, oli see sild samuti sees ning siis oli projekteerimiseks mõeldud summa 8000 eurot. Samuti on see sees tänavu kevadel kinnitatud teehoiukavas.
Rapla abivallavanem Meelis Mägi ütles, et praegu käib uue silla projekteerimine ning plaanis ei ole vana silda enam renoveerida, vaid rajada uus. “Selle silla osas on endiselt töös projekteerimine. Kuna vald arvestab ikkagi hooldekodu tulekuga haigla kõrvale, on plaanitud mitte lihtsalt silla remont/renoveerimine, vaid uus sild, mis arvestab ka hooldekodu inimeste vajadusega liikumisel üle jõe,” ütles Meelis Mägi.
Ta lisas, et sellel aastal sillaprojekt veel valmis ei saa. Seega tuleb enne uue silla valmimist liikuda seal ettevaatlikult.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare