spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
RSMaailmameistrivõistlusteks valmistuv sportvibukoondis võistles Järvakandis

Maailmameistrivõistlusteks valmistuv sportvibukoondis võistles Järvakandis

Vibuklubi Ilves / foto: erakogu.

Laupäeval, 23. septembril toimus vibuvõistlus Ilves ABC / Kalevi MV, kus võistlesid ka noorte ja täiskasvanute maailmameistrivõistlusteks valmistuvad koondise liikmed.

Sportvibu meeste klassis saavutas juunioride klassi kuuluv Karl Kivilo kolmanda koha (Järvakandi vibuklubi Ilves). Esimese koha saavutas Antti Tekoniemi, kes lasi uue Soome rahvusrekordi 677 punkti distantsil 2×70 m. Järvakandi vibuklubi Ilves liige Taavi Ennemuist näitas samuti head laskmist ning oli meestest neljandal kohal. Sportvibu naiste klassis võitis Bessi Kasak klubikaaslase Reena Pärnati ees ning Anneli Preimann lõpetas võistluse viienda kohaga (kõik JVK Ilves).
Sportvibu kadettide klassis võitis Triinu Lilienthal hõbemedali ja sportvibu noorte neidude arvestuses oli parim Mirtel Pops ning teine Tessa Cathlen Tammik. Sportvibu tidettide klassis võitis Gita Staub Marko Rutšsi ees ning plokkvibu meeste hulgas lõpetas Priit Viher teise kohaga.
Kalevi MV arvestuses jagati auhindu parimatele ESS Kalev liikmetele. Sportvibu meeste klassis võitis kulla Karl Kivilo ja Taavi Ennemuist hõbeda. Naiste esikolmik oli Bessi Kasak, Reena Pärnat ja Anneli Preimann; kadettide klassis võitis Triinu Lilienthal. Noorte klassis võitis kuldmedali Mirtel Pops, hõbeda Tessa Cathlen Tammik; tidettide klassis tulid võitjateks Marko Rutšs ja Gita Staub. Plokkvibu meeste klassis võitis kuldmedali Priit Viher (kõik JVK Ilves).
Järvakandi vibuklubist Ilves võistlevad järgmisel nädalal (2.-8. oktoobril) noorte maailmameistrivõistlustel juunioride klassis Karl Kivilo ja kadettide klassis Triinu Lilienthal. 15.-22. oktoobrini toimuvatel maailmameistrivõistlustel kuulub Eesti naiskonda Reena Pärnat ja treenerina on võistlustel kaasas Raul Kivilo.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused