3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSRaplas avatakse uus discgolfipark

Raplas avatakse uus discgolfipark

Pühapäeval, 8. oktoobril avatakse võistlustega Rapla Vesiroosi gümnaasiumi juures terviseradadel uus üheteist rajaga discgolfipark.

Rapla Vesiroosi gümnaasiumi juures avatava discgolfipargi tegid algul noored õpilased, kuid nüüd saab see uue kuju pärast umbes aasta kestnud vabatahtlikku tööd. Uue pargidisaini tegi Argo Peever, tööde taga on suuresti olnud Rapla politseinik Raido Galjaev. Pargi rajamist on toetanud paljud kohalikud ettevõtted.
Discgolfipargi avamiseks peetakse kell 12 võistlus, kus mängitakse kaks pargiringi. Rada on tutvumiseks avatud juba kell 10. Võistlejatel palutakse Vesiroosi gümnaasiumi uues parklas asuvas staabis (Viljandi mnt 73) kohal olla hiljemalt kell 11.30. Pärast lõunat peetakse ka toredaid täpsusvõistlusi esimesel rajal, staabi juures. Kohapeal pakutakse toitlustust.

Võistlustele saab registreerida veebikeskkonnas www.discgolfmetrix.com ja kohapeal.

Võistlemiseks ei pea olema professionaalne mängija. Võisteldakse eri klassides ja reitingu alusel. Kuna discgolf on seltskondlik mäng, edendab võistlemine suhtlust teiste mängijatega ja aitab mänguoskusi arendada.
Discgolf on üks kiiremini arenev spordiala, mille eesmärk on looduses jalutades visata ketas korvi võimalikult väikese visete arvuga. Discgolfil on suur potentsiaal tervisespordina, Eestis on juba üle 100 discgolfipargi ja 10 000 aktiivse harrastaja.

Foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare