27.7 C
Rapla
Teisipäev, 28 mai 2024
RSÜlemaailma tuntud korvpallistaarid külastasid Rapla ühisgümnaasiumi

Ülemaailma tuntud korvpallistaarid külastasid Rapla ühisgümnaasiumi

Allar-Raul Antson / foto: Rapla KK

26.septembril külastasid Rapla ühisgümnaasiumi kaks Harlem Globetrottersi mängijat – Crissa “Ace” Jackson ja Anthony “Buckets” Blakes.

Erinevad meediaallikad kirjeldavad Harlem Globetrottersi etendusi kui kuulsamaid spordishow’sid maailmas, mis koondavad endasse meisterlikke korvpallioskusi ja -trikke ning humoorikat meelelahutust, mida on pakutud publikule juba viimased 90 aastat. Nad on esinenud 122 riigis kuuel kontinendil, pakkudes vapustavalt mängulisi etteasteid ja pöörates ka kõige spordikaugemad inimesed korvpalliusku. Eestimaa korvpallisõpru on nad külastanud juba aastatel 2002 ja 2017, tuues kaasa täismaja Saku Suurhallis.
Seekord oli kuulsate korvpallurite eesmärk anda hariv loeng koolikiusamisest, millele järgnes põnevate korvpallielementide demonstratsioon. Neid said proovida ka õpilased. Seega said RÜG 6.-8. klassi õpilased ainulaadse kogemuse, seda nii inglise keele praktiseerimisel kui ka erakordsete inimestega suhtlemisel.
Ameerika Ühendriikide Eesti saatkonna töötaja David Wacker kirjeldas Rapla ühisgümnaasiumis toimunud üritust järgmiselt: “Meie külalistele avaldas teie õpilaste inglise keele oskus, arukus ning osalemisjulgus väga suurt muljet. Tahaksime omaltki poolt paluda teil edastada meie tänusõnad õpetajatele ning osalenud õpilastele toreda kohtumise eest.”
Sellise unikaalse võimaluse pakkus ühisgümnaasiumile Eesti Korvpalliliit.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare