9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSVõrkpallinaiskond alustas kaotusega

Võrkpallinaiskond alustas kaotusega

Raplamaa Sõnumid.

Kohila võrkpallinaiskond kaotas oma avakohtumise naiste Balti liigas TÜ/Eedenile tulemusega 0:3.
Mäng toimus 8. oktoobril, kuid mängiti väga noore koosseisuga ja ilma välismaalasteta.

Kohila VK/E-Service viienda hooaja alguseks on komplekteeritud naiskonna esialgne koosseis. „Lisanduvad veel välismaalased, kuid nendega läheb veel veidi aega, sest eelmise aasta raskused ei ole kõik veel ületatud,“ ütles naiskonna esindaja Ingrid Kangur.
Hooaja esimeses mängus tegid kaasa sidemängija Egle Püvi, kes oli ühtlasi kapten ja on kõige kogenum mängija. Kevadel kuulus ta Eesti naiste rahvuskoondisesse ning varem on kuulunud noortekoondisse. Ülejäänud mängijad olid sidemängija Kadri Kuusk (1998 noortekoondise sidemängija), temporündaja Hanna-Loore Õunpuu (1996 noortekoondise diagonaalründaja ja kapten), temporündaja Agnes Karm (1998 noortekoondise põhikoosseisus), nurgaründaja Anni-Ly Abel (2002 noortekoondise kapten ja nurgaründaja), nurgaründajad Kaisa Siimann (2000 noortekoondise kandidaat), Käroli Kärdi, Pillerin Asperk, Katrin Tammsaar ning liberod Katleen Kangur (1994 noortekoondise kandidaat), Andra Aavik ja Merike Errit.
Sel aastal soovib naiskond oma tiitleid kaitsta. Kas see õnnestub, saab selgeks juba detsembris. Peatreenerina jätkab Peeter Vahtra, abitreener on Ingrid Kangur, statistik Madis Kesküla ja esindaja Fredi Kostikov.

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare