23.3 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
RSAasta Põllumees 2017 on Margus Muld

Aasta Põllumees 2017 on Margus Muld

Katri Reinsalu / foto: Katrin Helend-Aaviku.

Teisipäeval, 24. oktoobril Riigikogu konverentsikeskuses toimunud Eesti põllumajanduse aastakonverentsil kuulutati välja Aasta Põllumees 2017. Tiitli pälvis Raplamaa piimatootja Margus Muld.
„Eesti põllumajandusmaastik on väga eripalgeline, kirev ja innovaatiline. Ka aasta põllumeheks valitud Margus Muld on suurepärane näide uuendusmeelsest ja tulemustele orienteeritud noorest põllumehest,“ sõnas maaeluminister Tarmo Tamm.
Tamm rõõmustas konkurssi kommenteerides, et Eesti põllumajanduses tegutseb nii palju tublisid ja ettevõtlikke põllumehi, kes oma tegevustes alati uusi võimalusi ja suundi otsivad.
Muld ise ütles, et tunnustus tuli talle suure üllatusena. „See oli hästi hoitud saladus,“ ütles Muld, kes ei teadnud viimase hetkeni, et tiitel just talle omistatakse. Mõistagi toob uhke tiitel palju rõõmu. On ju tegemist sisuliselt kõige kõrgema tunnustusega, mida põllumajanduse valdkonnas jagatakse. Muld ütles, et teisi nominente vaadates oli tegu kindlasti kõva konkurentsiga. Eriti hea meel on mehel aga selle üle, et tunnustuse taga oli just töö Kaiu LT-s, sest sinna on palju aega ja ressursse panustatud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare