spot_img
2.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
RSFOTOD: Avis Utilitas Rapla jäi enesekindlale Pärnule alla

FOTOD: Avis Utilitas Rapla jäi enesekindlale Pärnule alla

Rapla Korvpallikool / fotod: Siim Solman.

Teisipäeval, 24. oktoobril toimus Sadolini spordihoones Balti liiga selle hooaja avamäng, kus läksid vastamisi Eesti meeskonnad Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadam. Mäng kujunes vägagi tasavägiseks, kuid lõpuks pidi Rapla tunnistama vastaste 94:88 paremust.
Esimesel veerandajal andis peatreener Aivar Kuusmaa mänguminuteid kõigile mänguks üles antud mängijatele. Avis Utilitas Rapla sai küll kiiresti oma mängu käima, kuid sama oli ka Pärnuga ning mäng kulges väga punkt punktis. Veerandaja lõpus oli Rapla taga 23:25. Teisel veerandajal ei õnnestunud kodumeeskonnal mitmeid rünnakuid realiseerida ning Pärnu jõudis selle arvelt kasvatada vahe kaheteistkümne punkti peale. Esimese poolaja lõpuks oli Rapla kaotusseisus 39:48.
Kolmanda veerandaja algul ei olnud suuri muutusi märgata ning mäng jätkus senises tempos. Umbes viis minutit enne lõppu said aga Rapla mehed uue hingamise ning tegid 10:0 spurdi. Nii mängijatele kui ka rahvale mõjus see märgatavalt ning usk võitu kasvas veelgi suuremaks. Veerandaja lõpp läks aga siiski vastastele 69:63. Viimane ja otsustav veerandaeg kulges esialgu taas punkt punktis. Pärnu Sadamal õnnestus siiski paaripunktiline edu tekitada ja seda hoida. Mängu lõppedes pidi Rapla tunnistama Pärnu 94:88 paremust. Avis Utilitas Rapla resultatiivsemad olid Nolan Cressler (21 p, 7 rs), Devonte Upson (17 p, 7 lp) ja Indrek Kajupank (12 p).
Järgmine mäng on juba sel laupäeval, kui Alexela korvpalli meistriliigas minnakse vastamisi BC Valga-Valka/Maks&Mooritsaga.

Vaata ka fotosid SIIT.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused