-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

FOTOD: Leedu peatreener katkestas kohtumise Rapla vastu

Tänane korvpalli lahing Sadolin Spordihoones oli kõike muud, kui järjekordne tavapärane mäng. Õhus oli elektrit juba algusest peale. Raplal tahtmine näidata taas kodusaali head mängu ja leedukatel kindel plaan lahkuda Eestist puhaste paberitega. Ometi see nii ei läinud. Rapla oli küll suure osa mängust tagaajaja rollis, kuid viimane veerand oli juba võrdete mäng. Küll aga jäi juba esimestest hetkest silma Leedu peatreeneri ülim emostionaalsus, mis päädis sellega, et kohtunike viles pettunud peatreener oma hoolealused 2 minutit enne mängu lõppu platsilt ära kutsus. Mäng katkestati seisult 65:65. Reegilite kohaselt läks Avis Utilitas Rapale kirja 20:0 võit.

Vaata ka fotosid SIIT.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised