-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSRaido Riim tuli motokrossi külgvankrite klassis Eesti meistriks

Raido Riim tuli motokrossi külgvankrite klassis Eesti meistriks

Stina Andok / foto: Rauno Kais.

Eelmisel nädalavahetusel toimus Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni pidulik hooaja lõpuüritus, kus muu hulgas autasustati lõppenud hooaja medali- ja karikavõitjaid. Rapla noormees Raido Riim pärjati Eesti meistritiitliga motokrossi külgvankrite klassis.
Addinol Eesti meistri- ja karikavõistlused quadraceritele ja külgvankritele toimusid neljas etapis, millest viimane oli 27. augustil Tihemetsas. Külgvankrite klassis võisteldi hooaja jooksul veel eraldi etappides. Igas etapis sõideti kaks sõitu ja etapi kohta võis saada kuni 50 punkti. Kokkuvõttes teenis suurima punktisumma, 247, meeskond Raido Riim – Maurice Lina (Zabel, Türi AMK). Riimi sõnul tagas edu see, et õnnestus suuremaid tehnilisi probleeme vältida ja et ei pidanud katkestama.
Riimi jaoks oli Eesti meistrivõistluste medal esimene Eestis võidetud medal. Varem on ta pälvinud Läti võistlustel hõbemedali. Sel hooajal võistles Riim ka MM-etappidel ning läbis needki enda sõnutsi normaalselt, kuigi ühel korral tuli ka katkestada ja kukkumisega leppida.
Kuigi teoorias peaks juba praegu valmistuma järgmiseks motokrossi hooajaks, ütles Riim, et alles kevadel on selge, kas läheb sõiduks või mitte. „See nõuab palju aega ja raha. Toetajaid ei ole lihtne leida,“ selgitas ta.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare