-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Avis Utilitas Rapla mängijad kutsuti Eesti koondisesse

Siim Jõgis

Eesti korvpalliliit kinnitas neljapäeval, 2. novembril meeste koondise kandidaadid eesolevaks 2019. aasta maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiriks. Avis Utilitas Rapla mängijatest kuuluvad kandidaatide sekka Gert Dorbek ja Indrek Kajupank. Endistest Rapla korvpallimeeskonna mängijatest on kutsutute seas Rait-Riivo Laane, Martin Dorbek ja Martin Paasoja.

Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi selgitas, et Rait-Riivo Laane koduklubi Piraeuse Ethnikos tuli Eesti korvpalliliidule vastu ja muutis mängude graafikut, et Kohilast pärit mängujuht saaks koondisele appi tulla.

Koondisekutse said järgmised 20 mängijat: Sten-Timmu Sokk, Rait-Riivo Laane, Martin Dorbek, Sten Olmre, Rain Veideman, Janari Jõesaar, Martin Paasoja, Tanel Kurbas, Jaan Puidet, Gregor Arbet, Gert Dorbek, Indrek Kajupank, Erik Keedus, Kristjan Kitsing, Kristjan Kangur, Janar Talts, Toomas Raadik, Kregor Hermet, Matthias Tass ja Sander Raieste.

Kaks nädalat enne esimese akna algust selgub koondise lõplik koosseis, kuhu kuulub 14 meest.

Eesti kuulub MM kvalifikatsioonis H-alagruppi koos Suurbritannia, Iisraeli ja Kreekaga.

 

Mängude kuupäevad ja vastased:

24.11.2017

Iisrael vs Eesti

27.11.2017

Eesti vs Suurbritannia (Kalevi SH)

22.02.2018

Kreeka vs Eesti

25.02.2018

Eesti vs Iisrael (Saku SH)

29.06.2018

Suurbritannia vs Eesti

02.07.2018

Eesti vs Kreeka (Saku SH)

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised