11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
RSKehtna volikogu valis vallavanemaks Indrek Kullami

Kehtna volikogu valis vallavanemaks Indrek Kullami

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Uues koosseisus Kehtna vallavolikogu otsustas kolmapäeval, 1. novembril toimunud hääletusel toetada vallavanemana Indrek Kullamit. Ta oli ainuke nimekirja kantud kandidaat ning teenis kõigi üheksateistkümne kohal viibinud volikogu liikme poolthääle.
Kullam on töötanud Kehtna vallavanemana viimased neli aastat, alates 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimistest.
Kullam ütles oma sõnavõtus, et eesootavad neli aastat kuni järgmiste valimisteni ei tule lihtsad. Samuti tõdes ta, et otsus vallavanemaks kandideerida ei olnud tema jaoks kerge. Volikogu liikmetele ütles ta, et toimiva valla loomine on suur väljakutse. Oluliste teemadena tõi ta välja eelarvega toimetulemise ja Raplamaa Omavalitsuste Liidu võimekuse ja vajalikkuse.
Kullam kandideeris kohalike omavalitsuste volikogude valimistel Kehtna vallas valimisliidu Väärtuslik Kodupaik esinumbrina ning kogus sada häält. Võrreldes eelmise perioodiga on uus see, et Kehtna vallaga ühines Järvakandi. Seega on nüüd Kehtna vallavolikogus ka Järvakandi inimesi ning ka nemad toetasid Kullami kandidatuuri. Kehtna volikogu uus esimees on Peeter Kustmann, kes varem oli samal ametipostil Järvakandi vallas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused