7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKohila võrkpalliklubi/E-Service alustab karikavõistluste poolfinaali

Kohila võrkpalliklubi/E-Service alustab karikavõistluste poolfinaali

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Täna, 22. novembril saab alguse naiste Eesti võrkpalli karikavõistluste poolfinaalseeria Tartu Ülikool/Eedeni ja enne tänavust hooaega noorenduskuuri läbi teinud Kohila võrkpalliklubi/E-Service’i vahel.
Kohila läheb mängudele vastu väga keerulise seisu pealt, olles Balti liigas seni kaotanud kõik seitse kohtumist. Nende mängude jooksul on võidetud kõigest viis geimi. See-eest jätkab Tartu Ülikool/Eeden Balti liigas täiseduga, olles kõik senised mängud võitnud. Sealhulgas alistati 8. oktoobril ka Kohila kindlalt 3:0 (11, 12, 18).
Karikavõistluste poolfinaali jõudmiseks pidid tartlannad olema paremad esiliigas osalevast Ülenurmest. Ülesandega edukalt hakkama saanud Tartu naiskond võttis kodusaalis 3:0 ja võõrsil 3:2 võidu. Kohila oli omakorda kahel korral 3:0 parem Audentese SG/Noortekoondisest. Kohila VK/E-Service’i peatreener Peeter Vahtra tõdes, et tänavune hooaeg on võrreldes eelmiste aastatega igati teistsugune, kuid edasisi kommentaare jagama ei soostunud, öeldes, et neid jagab naiskonna mänedžer Ingrid Kangur. Tema ei olnud kahjuks telefoni teel kättesaadav. Tartu ja Kohila alustavad seeriat juba kolmapäeval Tartu Ülikooli spordihoones. Korduskohtumine leiab aset 1. detsembril Kohilas. Edasipääseja selgitamisel vaadatakse karikavõistlustel esmalt võitude ja seejärel punktide arvu (3:0 ja 3:1 edu annavad võitjale kolm punkti, 3:2 võitjale kaks ja kaotajale ühe). Kui võidud ja punktid on võrdsed, selgitab võitja kuldne geim. Teises poolfinaalis võtavad üksteiselt mõõtu TTÜ/Tradehouse ja Tallinna Ülikool. 2016. aastal võitis Eesti karikavõistlused Kohila võrkpalliklubi/E-Service.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare