22.2 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
RSAVIS UTILITAS Rapla sõlmis lepingu suvel Eesti vastu mänginud Kosovo koondislasega!

AVIS UTILITAS Rapla sõlmis lepingu suvel Eesti vastu mänginud Kosovo koondislasega!

Rapla KK.

AVIS UTILITAS Rapla korvpallimeeskonnaga liitub 23-aastane ja 188cm pikkune Ameerika ja Kosovo passiga Jaren Sina. Viimase mängija leidmisega ei ole treenerid soovinud kiirustada ning laupäeval Raplasse jõudev mängujuht on lepingukohaselt esialgu üheks kuuks testimisel.

Portugalis sündinud, kuid Ameerikas kasvanud Jaren Sina on mänginud nii Seton Hall Ülikoolis kui ka Georg Washingtoni Ülikoolis, peale mille lõpetamist otsustas ta tulla mängima Euroopasse. Vanemate päritolu on andnud mängijale võimaluse omada nii Ameerika kui ka Kosovo kodakondsust, mistõttu sai ta sel suvel esindada Kosovo koondist. Jaren Sina mängis augustis Saku Suurhallis MM-eelkvalifikatsiooni mängus ka Eesti koondise vastu.

Meeskonna manager Jaak Karp: “Jaren on meie radaril olnud juba augustikuust saadik, aga tahtsime enne lõpliku otsuse tegemist omada võimalikult head pilti enda meeskonnast, millist mängijat täpselt vajame. Nüüd tunnemegi, et Sina võiks olla see õige puuduv lüli. Kuigi tegemist on Ameerikas korvpallihariduse saanud mängijaga, siis ometi on tal väga tugevad seosed ka Euroopa korvpalliga – tema treeneriametit pidav isa mängis Euroopas 16 hooaega professionaalset korvpalli ja ise on ta esindanud Kosovo koondist. Seetõttu usume, et Euroopa korvpalliga sulandumine käib tema jaoks lihtsalt ja me ei pea kuu möödudes uut meest otsima.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare