16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
RSCoop Pank avas Raplas pangapunkti

Coop Pank avas Raplas pangapunkti

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Täna, 24. novembril avas Coop Pank Rapla Konsumi kaupluses pangapunkti, kus saab tutvuda Coop Panga pakutavate teenustega, soovi korral avada kontot, taotleda pangakaarte, sõlmida väikelaenu ja Säästukaart Plussi lepinguid.
Pangapunkt avati, et inimestele Coop Panga teenuseid lähemalt tutvustada ja pakkuda võimalust inimestele mugavamalt panga kliendiks hakata. Huvilisi teenindavad täna ja järgmisel reedel, 1. detsembril Raplas Coop Panga töötajad, edaspidi aga hakkavad pangateenuseid vahendama Konsumi poemüüjad. Pangapunkt avatakse ka Kohila Konsumis ning seda tutvustavad pangatöötajad klientidele 27. novembril ja 4. detsembril.
Raplas pangapunkti tutvustanud Coop Panga töötajate Kersti Kaljuste ja Elge Kopli sõnul on inimesed Raplas väga aktiivselt pangateenuste vastu huvi tundnud ning mõne tunni jooksul on panga kliendiks saamise taotluse täitnud neli inimest.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare