6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
RSSelveri suurjooks toimub ka järgmisel aastal

Selveri suurjooks toimub ka järgmisel aastal

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Rapla Selveri suurjooksu korraldusmeeskond andis ametliku kinnituse, et võistlus toimub ka järgmisel aastal. Kuupäevaks on määratud pühapäev, 27. mai. Sarnaselt 2017. aastaga on ka 2018. aastal Rapla Selveri suurjooksu näol tegemist Selver Eesti linnajooksude sarja esimese etapiga. Selveri suurjooks on viimased viis aastat olnud Rapla maakonna suurim jooksuvõistlus, kus tänavu osales ligikaudu 1300 jooksjat, mis on eelmise aastaga võrreldes üle saja võrra rohkem. Võistlus kulgeb Rapla linna tänavatel viie ja kümne kilomeetri distantsil. Nii start kui ka finiš asuvad Rappeli keskuse parklas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare