1.6 C
Rapla
Neljapäev, 29 veebr. 2024
RSRapla Mahlamäe ja Koidu tänava ristmiku piirkond uputab

Rapla Mahlamäe ja Koidu tänava ristmiku piirkond uputab

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Raplamaa Sõnumitele laekus kaebus, et Mahlamäe ja Koidu tänava ristumise piirkonnas on probleeme sadevete äravooluga. Ootamatult on vee alla sattunud ühe elamu õueala ja teise kelder. Kuna siiani selliseid probleeme esinenud ei olnud, seostasid sealsed elanikud uut muret värskelt valminud teede renoveerimistöödega.
Rapla abivallavanem Meelis Mägi kinnitab, et sadevete äravoolu küsimusega hakatakse tegelema. „Mahlamäe ja Koidu tänava ristumise piirkonna sadevete väljaehitus ei ole ära unustatud. Kastani-Koidu ettevõtluspiirkonna taristu renoveerimise projektis on siia sadevete ärajuhtimine planeeritud. Siin algavad tööd sellel nädalal,“ ütleb ta. Mägi kinnitab ühtlasi, et töövõtja tegeleb ka keldrisse tuleva vee probleemiga.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused