7.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 mai 2022
spot_img

Rapla riigigümnaasium sai nurgakivi

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Täna, 4. detsembril kell 13 toimus pidulik Rapla riigigümnaasiumi õppehoone nurgakivi panemine. Sõnavõttudega esinesid haridus- ja teadusminister Mailis Reps, Rapla riigigümnaasiumi direktor Sirje Kautsaar, esimest päeva tööl olev Rapla vallavanem Piret Minn ning Riigi Kinnisvara AS-i ja Ehitus5ECO esindajad.
360 õpilasele loodav riigigümnaasium ehitatakse Rapla linna, Rapla ühisgümnaasiumi endise algklassidemaja kinnistule. Lisaks juurdeehitusele on kavas olemasoleva hoone rekonstrueerimine. Rapla riigigümnaasiumis alustatakse õppetööd juba 2018. aasta sügisel.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised